Novinky

  • /
          • Další výstup ze dne padajícího listí

          • BLOK S NÁZVEM Podzimní květomluva pod vedením Mgr. Dany Kozárkové

            Žáci, kteří si vybrali různorodé aktivity kritického myšlení, byli určitě překvapeni. Zprvu se zdálo, že si budeme povídat o jakési kytce, budeme se teoreticky zabývat vybranými slohovými styly, ale pak vše nabralo „spád“.  Prakticky jsme si dokázali, že když dělá každý tutéž činnost, není výsledek identický. Nejen psaní krátkého textu na vybrané „sympatické“ slovo, ale také předvídání, co se v příběhu stane, uvažování, proč se spisovatel odklání od našich představ, může být zábavné. Shodli jsme se v obou blocích, že i literatura 19. století nám má co nabídnout. Některé žákyně vyhledávali shodné prvky s literaturou současnou. Jiní užívali svou fantazii k tvoření vlastního textu. A co napsat hlavní hrdince? Jaké otázky byste položili přímo autorovi? I tyto neotřelé nápady jsme si vyzkoušeli. Jen nepatrný zlomek samostatné i skupinové práce předkládáme…​​​​​​​​

            Vážená hlavní hrdinko,

            máme z Vás smíšené pocity. Z našeho pohledu Vás vidíme jako zákeřnou postavu. Autor Vás popisuje jako “krásnookou‘‘ slečnu.  Ovšem je to pravda?

             Nejprve jste se jevila jako nepodstatná postava v daném příběhu, čtenáři spíše čekali na to, co se stane se zmíněnými vykopanými kostmi. Ale autor rozvedl nejvíce informací o Vás. Představil modrookou černovlásku s poněkud štíhlou postavou a plnými tvary. Jednoduše řečeno - ideální typ ženy.

             Vaše chování mne víc než pohoršilo. Ano, upřímnou soustrast za ztrátu nejbližšího, ale nemyslím si, že jste taková chudinka, abyste svým chováním zmátla obyčejného mladíka, který celý večer sedí sám u stolu a čeká na smysl života.

             Zajímalo by mne, za jakým účelem jste šla ten den do hostince, než jste se vůbec dozvěděla, jaká tragédie se stane ve Vaší rodině. Kam jste tenkrát běžela, když Vám to oznámila sestra? Proč jste se vůbec vrátila? Člověk by neřekl, jak jednoduché je zamotat hlavu tak nevinnému, viďte?

             Se znechucením  Karolína a Martina (z 8. A.)

             

            U Tří lilií                                                                    Veronika Novotná, 8.A

             

            Vidím dívku modrookou,

            její vzhled je perfektní.

            Oči jako diamanty,

            vidím snoubenku svou budoucí.

             

            Však něco mě z dálky varuje,

            že něco správně není.

            Její krása mě tak ohromuje,

            že zapomenu na toto varování.

             

            Když se naše pohledy setkaly,

            všechnu krásu uvnitř jsem uviděl

            a na tu zlost úplně zapomněl.

             

            Poprvé, když promluvila na mne,

            strach mě popadl opět.

            To varování nebylo marné,

            poslechnout jsem ho možná měl.

             

            Zeptal jsem se, jak se jí daří,

            říkala, že normálně.

            Matka její, že teď mrtvá v zemi leží,

            ale nevypadala utrápeně.

             

            Žádný smutek nebyl vidět,

            bylo to tak nepřirozené.

            Zděsil jsem se a radši rychle

            odešel jsem domů zpět.

             

            Bílá lilie

            Anna Benešová

             

            Byla dívka v hostinci U Tří lilií

            krásná, krásná vskutku byla,

            ale její duše chladná tak,

            jako když i ten nejteplejší plamínek v krbu zmizí.

             

            Nádherné šaty ze zlatých nití

            jako kdyby byly ze zlatých sítí.

            Krásná dívka, krásná je,

             nezapomeň,

            že už dávno mrtvá je.

             

            Co když mládenec zamilovaný byl?

            Snad jen smutek její matky na něj zbyl.

            Krásnou dívku s chladnou duší nikdo nespatří,

            snad jen ty ve své duši!

             

             

        • DEN PADAJÍCÍHO LISTÍ
          • DEN PADAJÍCÍHO LISTÍ

          • V úterý 11. 10. 2022 přicházeli žáci do školy o poznání radostněji. Již podruhé si pro ně vyučující připravili netradiční den, který tentokrát nesl poetický název „Den padajícího listí“. Že pořád nevíte, co si pod výše uvedeným názvem představit?

            Každá vyučující nechala žáky nahlédnout do svého nitra a připravila pro ně tříhodinový blok tvůrčích aktivit. Ty musely být vybírány zvlášť pečlivě, neboť každá tato jednotka byla sestavena z žáků různých ročníků 2. stupně. O tom, že naši učitelé jsou kreativní, svědčí i fakt, že i o přestávkách zely chodby prázdnotou a většina žáků pracovala na zadání úkolu po celou dobu. Každý stihl za den 2 rozdílné bloky. Zajímá Vás, co se tedy dělo?

            Paní učitelka Kozárková zůstala věrna svému předmětu – českému jazyku. Tentokrát se zaměřila na Podzimní květomluvu. Postupně s žáky odkrývala text povídky českého spisovatele. Společně si vyměňovali názory, předjímali možnosti pokračování příběhu a odhadovali jeho závěr. Pod tímto dojmem žáci psali dopis hlavní hrdince a krátkou povídku.

            Dramatická výchova je doménou paní učitelky Hobzové. Tentokrát se zaměřila na scénické čtení knížky Morrise Gleitzmana „Kdysi“. Poutavý obsah knihy vtáhl všechny přítomné do děje. Zkoušeli odhadnout, jakým směrem se odvine dál. Ve skupinách žáci pracovali s textem několika kapitol a převedli jej na jednoduchý scénář. Závěrem zhlédli a ohodnotili svá zdařilá vystoupení.

            Nejvoňavějším místem byla jistě cvičná kuchyně. Tentokrát tu „šéfovala“ paní učitelka Malá. Myslíte, že historie a jídlo nejde dohromady? Paní učitelka Malá by Vás vyvedla z omylu. Chlapci a děvčata se seznámili s recepty paní Marie Baťové, manželky Tomáše Bati, a paní Boženky Čiperové.  Podle jejich originálních receptů upekli výborné moučníky, koláče, chlebíčky z mrkve a sýrové kuličky. Stejně jako u Baťů nesměla chybět citronáda k zahnání žízně.

            Že nejste přes jídlo a literaturu? Pak byste jistě dobývali „Pevnost poznání“ pod vedením paní učitelky Chmelické. Žáci plnili zapeklité úkoly z oblasti přírodopisu, matematiky a fyziky. Dále pracovali s mikroskopem a hráli logické hry. Za správné řešení získávali body a dobyli pomyslnou „Pevnost poznání“.

            Víte, kolik cukru vypijete v běžné limonádě? Jak dlouho trvá, než přijatý cukr “spálíte“? Na tyto otázky zná odpověď nejen paní učitelka Bělíková, ale i její žáci. Ti se seznámili s množstvím cukru v různých limonádách, na váze odvážili jeho množství v podobě kostkového cukru a vypočítali jeho energetickou hodnotu. Prakticky si vyzkoušeli výdej energie při běhu po schodech, změřili uběhnutou vzdálenost, čas a vypočítali svou rychlost.

            K paní učitelce Hynčicové už neodmyslitelně patří informatika a robotika. Své žáky seznámila s robotem Edisonem, který se ovládal pomocí čárových kódů. Třešničkou na dortu bylo vytvoření vlastní originální PC hry.

            Ani milovníci sportu a pohybu nepřišli zkrátka. Pod taktovkou paní učitelky Willertové si žáci otestovali své motorické a fyzické schopnosti. Důležitou roli hrála týmová práce, která všechny sportovní nadšence stmelila.

            Myslíte, že není možné si udržet i na podzim dobrou náladu? Paní zástupkyně Hrdlíková by Vás vyvedla z omylu. Spolu s dětmi vytvořila přímo recept pro dobrou podzimní náladu. Společně sestavili ideální jídelníček, vyzkoušeli chůzi „na boso“ a ochutnali fermentované nápoje.

            Paní učitelky Šimkovou a Šustkovou pojí společná vášeň – výtvarné umění. Obě si pro své žáky připravily přímo výtvarný ateliér, kde jejich svěřenci nadšeně kreslili a malovali.

            Staň se malířem – tak zněla výzva paní učitelky Šustkové. Na školní zahradě žáci nasbírali přírodní materiály, následně načrtli několik studií listu, vytvořili jejich koláž, kterou později vyfotili. Tato fotka posloužila jako předloha pro následnou malbu na akvarelový papír.

            V ateliéru kubistických malířů pomyslně „řádila“ paní učitelka Šimková. Seznámila žáky s tímto výtvarným směrem a podnítila v nich zájem tvořit právě v tomto duchu. Vznikla neobyčejně krásná a zajímavá díla, která budou jistě vystavena na chodbách školy.

            Paní učitelka Bartoníková žáky seznámila s americkým svátkem Halloweenem. Vysvětlili si jeho původ, symboly, zvyky a tradice. K Halloweenu neodmyslitelně patří dlabání dýně a strašidelná náladu.

            Sopky a sopečná činnost – téma jako ušité pro paní učitelku Ovesnou. Žáci pod jejím bedlivým dohledem vyhledávali informace na tabletech a společně vytvořili 3D model sopky.

            Svou vášeň pro geocaching přenesla paní učitelka Osičková i na naše žáky. Společně se snažili najít ukryté schránky – cache pomocí navigačního globálního družicového polohového systému. Ve schránkách byly ukryty netradiční úkoly, které vybízely k dalším aktivitám.

            Pan učitel Zíka pozval žáky na daleký výlet až ke hvězdám, planetám a galaxiím. Žáci si již nyní dovedou představit jejich velikost a vzdálenost mezi nimi. Jelikož je pan učitel odborníkem na danou oblast, dokázal žákům odpovědět na všechny všetečné dotazy.

            Na závěr se sluší všem učitelům poděkovat za přípravu tak náročného dne.  I když si troufám tvrdit, že je to všechny hodně bavilo. O některých aktivitách se brzy ještě dočtete.

                                                                                                                                             Mgr. Andrea Hobzová

        • Setkání s archeoložkou
          • Setkání s archeoložkou

          • PhDr. Jana Langová oslavila nedávno krásné životní jubileum. Občané Malenovic ji mohli pravidelně potkávat, protože několik let bylo její pracoviště na hradu v Malenovicích. Paní Langová byla hlavní archeoložkou na Zlínsku a společně se svým mužem Jiřím Kohoutkem stála u počátků většiny archeologických nálezů u nás v Malenovicích, ale také na hradu Lukově. Ona i její muž jsou autory několika odborných publikací. Paní Langová si navíc udělá vždy čas a spolupracuje i s žáky na jejich projektech. V letošním roce se podílí na projektu třídy III. B Zlínsko od pravěku po současnost. Pro žáky byla velkým zážitkem její návštěva přímo ve třídě. Paní Langová s sebou přinesla dokonce několik zajímavých předmětů z našeho regionu. Žáci tak získali větší povědomí nejen o práci archeologa, archeologických vykopávkách na našem území, ale prožili společně s ní další zajímavý den. Pokusili se mj. vytvořit nálezovou zprávu po vzoru prvních archeologů z předválečného období. Tyto vzácné předměty si mohli žáci osahat, změřit, vymyslet si k nim svůj příběh, ... komu z nás se něco takového někdy podaří?  Na závěr si ze slaného těsta vytvořili své vlastní sošky po vzoru pravěkých umělců. Věřím, že paní Langová je pro žáky velkou inspirací a setkání s nadšenci jejího druhu, pomůže žákům v budoucnu s výběrem jejich vlastního povolání. 

            Mgr. Libuše Přílučíková

          • Máme skvělé rodiče

          • Děkujeme rodičům našeho žáka Tadeáška Palarčíka za hnůj pro nové vyvýšené záhony, do kterých pak můžeme díky této kvalitní "výživě" nasadit na jaře zeleninu a další rostliny.  I naše čerstvě vysazené záhony s jahodami díky žákům ze VI. C  dostaly zaslouženou péči.  Děkujeme všem žákům, kteří v rámci pracovních činností s nadšením pracují na našem školním pozemku.

        • Zlín 700 let - III.B
          • Zlín 700 let - III.B

          • V letošním roce si město Zlín připomíná 700 let od první písemné zmínky. Muzeum Jihovýchodní Moravy ve Zlíně připravilo k tomuto výročí zajímavou výstavu Zlín 700. Zároveň k této výstavě připravili lektoři také několik výukových programů. Žáci třídy III. B si toto výročí připomněli a zároveň se v rámci svého celoročního projektu zúčastnili také výukového programu nazvaného "Příběh archeologie: střepy ukryté pod povrchem Zlína." Paní lektorka Jana Trnčáková k tomuto programu připravila velmi hezké a zajímavé materiály. Žáci získali během programu povědomí o první pravěké keramice. Rozdělili se do skupinek a každá skupina objevila několik "keramických střepů". Společně je složili a bádali pomocí připravených přehledů dobové keramiky. Své informace zapisovali do badatelského listu. Poté obdrželi jílovitou hlínu od nás z Malenovic a mohli si stejně jako jejich předci vytvořit svou nádobu jednou z nabízených technik. A to výrobu keramiky vytlačováním, výrobu keramiky z plátů, nebo výrobu keramiky válečkovou metodou. Všichni žáci pracovali se zaujetím. Věřím, že si své znalosti rozšířili zábavnou výukou.

            L. Přílučíková, tř. učitelka

        • Zlínsko od pravěku po současnost
          • Zlínsko od pravěku po současnost

          • Žáci třídy III. B pracují v letošním školním roce na celoročním projektu "Zlínsko od pravěku po současnost". Společně pročítají "Svět zkamenělin" a získávají tak informace o vzniku Země. Založili si projektový sešit, kde si získané informace zapisují. V rámci hodin pracovních činností si odlili sádrového trilobita a vyrobili si také hlavonožce. V matematice převádí jednotky délky a porovnávají je na tělech největších zástupců druhohor - dinosaurů. Pomalu se dostávají do čtvrtohor. Společně se pustili do četby knihy od E. Štorcha - Lovci mamutů.

            L. Přílučíková, tř. učitelka

        • Podzimní tvoření v II.C
          • Podzimní tvoření v II.C

          • Žáci třídy II. C se v hodinách pracovních činností věnovali tvoření z podzimních přírodnin. Nejprve to byla zvířátka z ovoce a zeleniny, poté podzimní skřítci a v další hodině vyráběli z přírodnin žáci šperky. Všechny výtvory tvořili žáci se zaujetím a velkým nadšením. Na všech výrobcích je to vidět. Žáci jsou moc hodní, vždy mají připravené pomůcky na výuku. Věřím, že jejich výrobky potěší nejen rodiče těchto žáků, ale i ostatní příznivce naší školy.

            Mgr. Libuše Přílučíková

        • Tělocvik trochu jinak
          • Tělocvik trochu jinak

          •  

            V pondělí se chlapci 6.B, C a 8.B, C v rámci hodin tělesné výchovy mohli seznámit s fotbalem trochu jinak. Trénink totiž vedl náš vzácný host, hráč první české ligy, pan Antonín Fantiš, který hraje za fotbalový tým FC Trinity Zlín.  Většina žáků jsou nadšenými fotbalisty i fanoušky fotbalu.

            Předal žákům své bohaté zkušenosti i mnoho plakátů a kartiček se svým podpisem.  Moc děkujeme za zážitky i příjemné dopoledne.

             

            Mgr. Iveta Frolková

          • Cvičení nás baví

          •  

            Sport je důležitou součástí našeho života, o tom není pochyb. A právě žáci tříd I. B a I. C si výuku tělesné výchovy opravdu užívají. V tělesné výchově na ně vždy čekají pestré a zajímavé činnosti.  

            A jak vypadala naše poslední hodina? Co si žáci už vyzkoušeli a co je bavilo?  

            Hodina tělocviku je zahájena oblíbenou aktivitou – tanec. Kluci i holky to umí pořádně rozpohybovat J.  Své dovednosti si ověřují i u jiných pohybových činností. Cvičení na lavičkách a žebřinách je pro ně hračkou a velkou zábavou.  Velmi rádi mezi sebou soutěží a jde jim to. Vždyť tělocvičnu mají celou pro sebe. 

            Jen tak dál, prvňáčci !  

            Ing. Lenka Režňáková, Mgr. Eva Sovjáková 

        • Exkurze do lomu v Kurovicích
          • Exkurze do lomu v Kurovicích

          • Dne 4. 10. 2022 vyrazili žáci tříd II. C, III. C, IV. B a V. B na exkurzi do nedalekého lomu v Kurovicích, kde pro ně byla připravena komentovaná prohlídka celého areálu s průvodcem.  

            Dozvěděli se spoustu zajímavostí o zatopených místech po těžbě vápence a jeho historii. Měli také možnost pozorovat obojživelníky, čolky a ryby. Zároveň viděli ukázky hornin z různých lokalit v České republice.  

            Čekala na ně procházka naučnou stezkou s tabulemi o fauně a flóře v okolí lomu. Nejvíce si žáci užili pozorování života ovce kamerunské. Závěrem celé akce na žáky čekaly zábavné úkoly formou pracovních listů. 

            Tato akce se opravdu vydařila!  

            Za třídní učitelky všech uvedených ročníků Lenka Režňáková 

        • Adaptační program třídy 6. B
          • Adaptační program třídy 6. B

          •  

            Netradiční den plný her a zábavy si užili ve čtvrtek dne 6. 10. žáci třídy 6. B s lektory z externí organizace Tokaheya. Den plný fyzických aktivit, logických úkolů a her důvěry byl zaměřen na upevnění dobrých kamarádských vztahů a navázání nových. Žákům se povedlo krásně spolupracovat při týmových úkolech a přemýšlet nad taktikami k dosažení lepších výsledků v jednotlivých disciplínách. Jak bychom chtěli zlepšit vztahy a klima třídy, jsme si zapsali na tabuli ve třídě. Teď nám jen držte palce, aby se nám vše z nástěnky podařilo splnit 😊

            Mgr. Zuzana Hynčicová

        • III.C v Buchlovicích
          • III.C v Buchlovicích

          • Třída III.C vyrazila do Buchlovic, kde navštívila záchrannou stanici volně žijících živočichů a zámek.

            Záchranná stanice je v areálu zámecké zahrady od roku 2003, můžeme zde najít trvalou expozici živočichů, zejména pak ptáků, kteří pocházejí převážně z naší přírody. V expozici jsou umístěni zdraví, ale také trvale handicapovaní živočichové. Stanice se zaměřuje na jejich léčení, rehabilitaci a přípravu na zpětné vypuštění do volné přírody. Zabývají se ale i chovem vybraných druhů dravců a sov. Viděli jsme například jestřába lesního, sokola stěhovavého či sovu pálenou.

            Čekala na nás také prohlídka zámku Buchlovice, který je považován za jeden z nejvýznamnějších barokních šlechtických sídel na území České republiky. Viděli jsme nádhernou architekturu, rozsáhlé sbírky, dozvěděli se o slavných majitelích i to, jak dopadl poslední majitel zámku.

            Počasí nám bohužel příliš nepřálo, i tak se tato exkurze velmi vydařila.

            Mgr. Markéta Krotká

        • ZÁHONY JSOU NAŠE
          • ZÁHONY JSOU NAŠE

          • Zástupci žákovského parlamentu v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Zlín III získali na konci školního roku od Magistrátu města Zlína pro naši školu finanční částku v celkové výši třicet tisíc korun na zajímavý projekt.  Na školní pozemek, který využíváme v hodinách pracovní činnosti, byly zakoupeny tři vyvýšené záhony z modřínového dřeva, které budou sloužit žákům pro pěstování zeleniny a dalších rostlin.  Během září, jakmile nám to počasí dovolilo, žáci v rámci hodin pracovní činnosti tyto záhony usadili na školní pozemek. Pro zaplnění záhonů jsme využili větve, listí i obsah našeho školního kompostéru. Teď už zbývá doplnit poslední vrstvu kvalitní zeminy a upravit okolí záhonů. Čeká nás ještě mnoho práce,  abychom si na jaře mohli zasadit první rostlinky. Chci velmi poděkovat žákům, kteří se na tomto projektu podíleli, panu školníkovi i všem zúčastněným pedagogům. Děkujeme také vedení školy za podporu při realizaci tohoto projektu. 

             

            Mgr. Iveta Frolková 

        • ZÁVOD V ORIENTAČNÍM BĚHU
          • ZÁVOD V ORIENTAČNÍM BĚHU

          • Zlínská olympiáda škol v orientačním běhu 2022/2023 I.kolo již zná své vítěze! Především šlo o to si to užít, proběhnout se podle mapy a fandit. O to víc potěší naprosto skvělá umístění naší výpravy. Gratulujeme a máme radost!

            Kategorie I (dvojice): 1.místo Kája Tesárková a Ota Vintr, oba ze 4.C

            Kategorie II: 11.místo Mikuláš Holub z 5.B

            Kategorie IV. 1.místo Natálie Malounová , 9.místo Ella Tylová, obě z 5.B

            Těšíme se na další kolo!

        • Logická olympiáda 2022
          • Logická olympiáda 2022

          • Milí příznivci matematiky,

            blíží se nový ročník Logické olympiády. Tato soutěž je pořádaná Mensou České republiky a je založená na logických úlohách. O úspěchu nerozhodují naučené znalosti, ale schopnost samostatného uvažování, kreativního myšlení a pohotového rozhodování. Účast na soutěži je zdarma.

            KAŽDÝ soutěžící se musí registrovat na www.logickaolympiada.cz. Pouze pod svým e- mailem, který slouží jako unikátní přihlašovací jméno, totiž může vyplnit online test základního kola. Registrace soutěžících z minulých let nejsou platné! Rádi bychom požádali především rodiče dětí mladších 15 let o spolupráci a pomoc s registrací, protože je potřeba, aby rodič či případně jiný zákonný zástupce souhlasil se zpracováním osobních údajů dětí pro účely soutěže.


            Základní kolo pro
            kategorii A – žáci prvního stupně ZŠ proběhne ve dnech 1. – 7. října 2022,
            kategorii B – žáci druhého stupně ZŠ proběhne ve dnech 8. – 14. října 2022,
            kategorii A1 a A2 – žáci první a druhé třídy ZŠ proběhne ve dnech 22. – 28. října 2022.

            Krajská kola se uskuteční v pátek 4. listopadu 2022, a to prezenčně, pokud to epidemiologická situace dovolí. Nejúspěšnější řešitelé postoupí do celorepublikového finále, které se bude konat 28. listopadu 2022.

            Děkujeme za spolupráci.

            Mgr. Gabriela Pippalová

             

            Letak_LO.pdf

        • 4 ŽIVLY
          • 4 ŽIVLY

          • Ve středu 7. 9. 2022 se žáci všech osmých ročníků zúčastnili na Filmových ateliérech ve Zlíně představení slovenského Divadelného centra s názvem Čtyři živly. Dychtivě jsme očekávali, co nám tvůrci nabídnou.

            Už při příchodu mnohé z nás překvapilo, že program budeme sledovat v divadelním šapito. Kromě češtiny byla slyšet i slovenština, a dokonce polština. Alegorické postavy představující Zemi, Vzduch, Oheň a Vodu se chovaly jako ztělesněné bytosti…Každá chtěla být šťastná, každá si chtěla dokázat svoji moc, občas se však ocitla v naprosté bezmoci. Jaký vztah máme my lidé k naší planetě? Jak ji svým chováním ovlivňujeme?  Můžeme pomocí empatie, citlivého přístupu, i odhodlání znovu nastolit rovnováhu života a zlepšit podmínky na zeměkouli? Můžeme bojovat proti klimatickým změnám? Ještě je šance!

            Myšlenkou tohoto inspirativního představení bylo, aby se diváci zamysleli nad otázkami environmentálních problémů. Po krátké diskusi bylo jasné, že se záměr tvůrcům povedl.

            Později se žáci rozdělili do skupin a aktivně se zúčastnili workshopu. Mimo jiné si vyzkoušeli pobyt ve speciálním stanu, který simuloval skleníkový efekt. Jak se cítili, vám mohou říci jen ti, kteří tuto zkušenost zažili na vlastní kůži.

            Nezavírejme oči před problémy naší planety! Řešme je….vždyť každý může začít u sebe!

            Za třídní učitelky 8. ročníku Dana Kozárková

          • PRO RODIČE PRVŇÁČKŮ

          • Vážení rodiče,

             

            přikládáme dokument, ve kterém naleznete seznam pomůcek do 1.třídy.

            Dále vás chceme informovat o rozvrhu vašich dětí v prvních 4 dnech jejich docházky.

            1.září 2022 1 vyučovací hodinu

            2. září 2022 2 vyučovací hodiny (do 9:40) poté jdou děti do ŠD a na oběd nebo s doprovodem domů

            5. září 2022 3 vyučovací hodiny (do 10:45) poté jdou děti do ŠD a na oběd nebo s doprovodem domů

            6. září 2022 4 vyučovací hodiny (do 11:40) poté jdou děti do ŠD a na oběd nebo s doprovodem domů

            od 7.září již dle rozvrhu, který obdržíte 1. září od třídních učitelek.

             

            Těšíme se na setkání s vámi i dětmi.

             

            Vedení školy

             

          • ÚŘEDNÍ HODINY V DOBĚ PRÁZDNIN

          •  

            V době hlavních prázdnin, tj. od 1. 7. do 31. 8. 2022 bude škola přístupna pro jednání:

            1.7. – 12.8. :  pondělí 7:30 – 12:30

            15. 8. - 31. 8. :  pondělí a středa 7:30 do 14:00

            V těchto úředních hodinách si můžete převzít nevyzvednutá vysvědčení.

            RODIČE BUDOUCÍCH PRVÁČKŮ SI MOHOU VYZVEDNOUT OBÁLKU S PŘIHLÁŠKAMI, ČIPEM ATD. OD PÁTKU 26. 8. DO STŘEDY 31.8. 2022 OD 7 DO 15 HODIN. (Kancelář šk. jídelny)

             

            Se školou lze komunikovat:

             

            Email:             jancikova@zsmalenovice.cz

            Telefon:          774 106 119

            Pošta:             Základní škola Zlín, tř. Svobody 868

            Třída Svobody 868

            763 02 Zlín Malenovice

             

            Datová schránka: ia4muq4

             

             

            PaedDr. Zdeňka Jančíková, Ph.D.

            ředitelka školy